Bootcamp training

Bootcamp in Dalfsen en Lemele

Trainen en bewegen is vrijheid

Bewegen is goed voor lichaam én het brein. Naast de fysieke voordelen, is bewegen ook heilzaam voor de geest. Goed kunnen bewegen biedt namelijk letterlijk de mogelijkheid om overal te kunnen gaan en staan. Het biedt vrijheid, een niet te onderschatten factor voor de geluksbeleving en daarmee vitaliteit. Het is daarom goed om aandacht te besteden aan de kwaliteit van bewegen. Samen met mij (Ronald) ga je tijdens het traject kijken wat het beste bij je past. Dit hangt natuurlijk van het doel af waarmee je Ronald benaderd. Hij zal hier een professionele en verantwoorde keuze in maken samen met jouw.

 

Indoor

Did you kill the challange!!

Ronald is wekelijks actief bij verschillende sportscholen om verschillende functionele small group trainingen aan te bieden. Hij is werkzaam bij sport- en Welness centrum Helios in Nieuwleusen en bij Gymto-B in Nijverdal. Nieuwsgierig naar de tijden, kijk dan even in de agenda op deze website.

 

Outdoor

Enjoy and survive that bootcamp!!

Wekelijks geeft Ronald verschillende bootcamptrainingen in Dalfsen en Lemele. Voor tijden zie het rooster.

Wat is Bootcamp?

Bootcamp is in groepsverband sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een trainer. Is binnen in een sportschool zitten niks voor jou?  Maar wil je fit, sterk, soepel, strak en in de buitenlucht in beweging zijn? Dan is Bootcamp echt iets voor jou! De Bootcamp Team trainingen bestaan o.a. uit: hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. De ideale work-out om je sterk, strak, slank en energiek te voelen.

Is Bootcamp iets voor mij?

De Bootcamp Team trainingen vinden altijd plaats in de buitenlucht. Dus ook bij een spatje regen, wind of een heerlijk stralend zonnetje. De trainingen worden gegeven in een uitdagende omgeving. Door o.a. het gebruik van je eigen lichaamsgewicht, de bankjes in het park, de traptreden en het mulle zand wordt de omgeving volledig benut. Ook zorgt de trainer geregeld voor materialen als touwen, kettebells en TRX’en.

Hoe ziet een Bootcamp les eruit?

De belangrijkste ingrediënten voor een Bootcamp Team training zijn:
-Sporten met plezier
-Actief bewegen in de buitenlucht
-Uitdagende omgeving
-In groepsverband conditie en je (spier)kracht verbeteren
-fit en soepel worden (of blijven op je eigen niveau)
-Afwisselende en uitdagende trainingen o.l.v. een ervaren en professionele trainer

Bootcamp Training Dalfsen
Personal Training Dalfsen
Personal Training Dalfsen
Personal Training Dalfsen
Bootcamp Training Lemele
Bootcamp Training Lemele
Bootcamp Training Lemele

Boek nu een gratis proefles!