Personal training

Personal training met Ronald Kooijman

Samen met Ronald als trainer/coach ga je gericht aan de slag om je doel(en) en wensen te behalen. Dit kan één op één, in een duo vorm of in een kleine groep van maximaal 4 personen. Gedurende deze periode werkt je samen aan jouw persoonlijke doel(en).

Samen ontdekken we wat het leven voor jouw de moeite van het leven waard maakt! Dit doen we door een goede balans te vinden in voeden, sporten en alle andere dagelijkse bezigheden door middel van choachen. Dit betekent niet dat we altijd alle drie de aspecten behandelen. Wanneer je, je niet prettig voelt bij één van deze drie aspecten dan pas ik dit  gewoon voor je aan. Jij bepaald samen met Ronald je gewenste route. Dit kan zijn buiten, bij je thuis of ergens in een sportschool. Ook kan dit zeer specifiek zijn zoals het trainen voor een bepaalde afstand bij het hardlopen, het behalen van een bepaalde obstakelloop, een gewenst fysiek of voor je favoriete sport zoals bijvoorbeeld voetbal.

Ronald is zeer begripvol en vriendelijk. Daarnaast is hij jouw stok achter de deur bij weer en wind en begeleid hij je naar jouw persoonlijke successen!

Personal Training Dalfsen

Kosten

  • Één op één €60,- per uur
  • Duo training € 40,- per persoon per uur
  • Small group training € 30,- per persoon per uur
Personal Training Dalfsen
Personal Training Dalfsen
Personal Training Dalfsen
Personal Training Dalfsen

Indoor

Did you kill the challange!!

Ronald is wekelijks actief bij verschillende sportclubs om verschillende personal trainingen, coaching en functionele small group trainingen aan te bieden. Hij is werkzaam bij IGOFIT in Emmeloord en bij PLAN in Nijverdal.

PLAN, Nijverdal
IGOFIT, Emmeloord

Boek nu een gratis proefles!